/Custom-made trouwringen
Custom-made trouwringen 2021-06-01T14:11:46+00:00

Winactie Ed Nobel custom-made trouwringenset t.w.v. € 1.695,-

Willen jullie als trouwstel kans maken op een set custom-made trouwringen t.w.v. € 1.695,-? Raad dan nu de openingsdatum van ons nieuwe atelier en maak een geheel vrijblijvende afspraak vóór 1 september 2021!

Actievoorwaarden:
  • De winactie loopt van dinsdag 1 juni 2021 t/m woensdag 1 september 2021
  • De afspraak dient telefonisch of via het contactformulier van de website gemaakt te worden en vervolgens plaats te vinden in ons atelier
  • De afspraak in het atelier is geheel vrijblijvend. Wij verplichten jullie uiteraard niet om tot aankoop over te gaan
  • In totaal wordt er onder alle deelnemende trouwstellen één custom-made trouwringenset (bestaande uit 2 ringen) verloot met een totale winkelverkoopwaarde van € 1.695,-
  • Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere lopende acties van Ed Nobel
  • Het winnend trouwstel wordt op de opening uitgeloot en per e-mail op de hoogte gesteld
  • Uw uiterlijke antwoord op de prijsvraag kan worden door gegeven tijdens het bekijken van de trouwringen en dient te bestaan uit de dag en maand van de geplande opening

Custom-made trouwringen

Bij Ed Nobel worden trouwringen met de hand vervaardigd en zijn dus voor elk trouwstel custom-made. Neem plaats in onze karakteristieke ontwerpruimte en doe inspiratie op. Omringd door de mooiste exemplaren schetsen wij de trouwringen van jullie dromen. Al je persoonlijke ideeën en wensen kun je hier in kwijt. Bij ons is niets standaard en we nemen de tijd voor jullie!

Je kunt bij ons inspiratie op doen uit maar liefst 500 paar trouwringen. Bekijk de onderstaande collecties trouw- en aanzoeksringen voor een impressie.

lees meer

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

(Mobiele) Telefoon (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Vrijblijvend trouwringen bekijken?

Willen jullie trouwringen bekijken in ons atelier? Wij plannen graag een afspraak met jullie in. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en duurt gemiddeld al snel een uur tot anderhalf uur is onze ervaring.

Ook in de avonduren

Buiten onze standaard openingstijden van 10:00 en 17:00 uur zijn er op dinsdag t/m vrijdag ook afspraakmogelijkheden in de avond vanaf 20:15 uur.

Bel, mail of stuur een bericht

Bel een van onze trouwringenlijnen 0181 613 727 of 06 24 12 97 15 voor het maken van een afspraak of gebruik het contactformulier hiernaast. Ook zijn wij bereikbaar via WhatsApp op 06 24 12 97 15.