/Custom-made trouwringen
Custom-made trouwringen 2020-04-14T11:13:46+00:00

Beste toekomstige trouwstellen,

Iedereen heeft of krijgt in meer of mindere mate te maken met de gevolgen van het Coronavirus, dus ook trouwstellen zoals jullie. Wij hebben dan ook al veel telefoontjes gehad of wij wel open zijn en of het dus nog mogelijk is om een afspraak te maken om trouwringen te kunnen komen bekijken. Het goede nieuws is dat wij nog steeds gewoon open zijn en jullie van harte welkom zijn om geheel vrijblijvend te komen kijken, om door te passen of om de trouwringen in ontvangst te komen nemen. Weliswaar met de nodige maatregelen i.v.m. jullie en onze gezondheid.

Want ook wij volgen uiteraard de instructies en adviezen van het RIVM en de regering op. En zodra hier verandering in komt, zullen wij u opnieuw informeren over onze beschikbaarheid. Het atelier draait nog steeds op volle toeren en de productie gaat gelukkig gewoon door! Wij voorzien dan ook geen problemen met de reeds overeengekomen leveringen. Wij willen er wel voor zorgen dat, zodra het normale leven weer zijn gang neemt, er ook geen problemen zullen ontstaan met het op tijd klaar hebben van de trouwringen. Dit vraagt wel de nodige planning, voorbereiding en doorlooptijd in het atelier zoals u zult begrijpen! Wij willen u dan ook adviseren om niet te lang te wachten met een vrijblijvende bezoek aan ons atelier, om kennis te nemen van de vele mogelijkheden van custom-made trouwringen.

Bij vragen kun je altijd bellen naar 0181-613727 of mailen naar berbel@ednobel.nl of ed@ednobel.nl

Custom-made trouwringen

Bij Ed Nobel worden trouwringen met de hand vervaardigd en zijn dus voor elk trouwstel custom-made. Neem plaats in onze karakteristieke ontwerpruimte en doe inspiratie op. Omringd door de mooiste exemplaren schetsen wij de trouwringen van jullie dromen. Al je persoonlijke ideeën en wensen kun je hier in kwijt. Bij ons is niets standaard en we nemen de tijd voor jullie!

Je kunt bij ons inspiratie op doen uit maar liefst 500 paar trouwringen. Bekijk de onderstaande collecties trouw- en aanzoeksringen voor een impressie.

lees meer

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

(Mobiele) Telefoon (verplicht)

Onderwerp

Bericht

Vrijblijvend trouwringen bekijken?

Willen jullie trouwringen bekijken in ons atelier? Wij plannen graag een afspraak met jullie in. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en duurt gemiddeld al snel een uur tot anderhalf uur is onze ervaring.

Ook in de avonduren

Buiten onze standaard openingstijden van 10:00 en 17:00 uur zijn er op dinsdag t/m vrijdag ook afspraakmogelijkheden in de avond vanaf 20:15 uur.

Bel, mail of stuur een bericht

Bel een van onze trouwringenlijnen 0181 613 727 of 06 24 12 97 15 voor het maken van een afspraak of gebruik het contactformulier hiernaast. Ook zijn wij bereikbaar via WhatsApp op 06 24 12 97 15.